Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Pop-up tenten

Pop-up tenten

  •  per pagina
€89,99
€74,95
-17%
€124,95
€104,95
-16%
€54,95
€39,95
-27%
€59,99
€44,95
-25%
  •  per pagina

Pop-up tent kopen bij de Kampeermarkt

Een pop-up tent is ideaal voor een rondreis of kort uitje, omdat deze eenvoudiger op te zetten is dan een reguliere tent. Een pop-up tent zet je eenvoudig op waardoor deze tent ook wel een 2-seconden tent genoemd wordt. Inpakken vergt meestal enige oefening maar wanneer je doorhebt hoe dit moet, zal dit een eitje zijn.

Verschillende soorten pop-up tenten

Er zijn legio verschillende pop-up tenten maar de meest voorkomende pop-up tent is degene zonder binnentent. Deze pop-up tent koop je tegen een lage prijs en is ideaal voor een festival of overnachting. Wanneer je meer comfort wil en niet houdt van condens-vorming kan je beter kiezen voor een pop-up tent met binnentent. Het voordeel van de binnentent is dat de condens die naar beneden valt op de binnentent i.p.v. op bijv. de slaapzak valt.

In de vorm van de pop-up tent zit menig verschil. Je hebt tenten met een ronde onderkant waarin je om een slaapmat of luchtbed kwijt te kunnen een 2-persoons tent nodig hebt wanneer je alleen in de tent ligt, een 3 persoons tent wanneer je met 2 ligt etc. en je hebt tenten die een rechthoekige slaapruimte hebben. Let wel op dat er nooit 2 luchtbedden in een 2 persoons tent passen. Je dient hier te kiezen voor een 2 persoons luchtbed.

Verschillende namen voor de Pop-up tent

Pop-up tenten hebben zoals eerder al benoemd diverse verschillende namen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Werptent
  • 2-seconden tent
  • Opgooitent