Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Outdoor > Kompassen > Silva - Spiegelpeilkompas Ranger SL
Silva - Spiegelpeilkompas Ranger SL

Silva - Spiegelpeilkompas Ranger SL

 
(0 reviews)  

Basic, klein en lichtgewicht.

Silva Ranger SL.

Er zijn tal van manieren om de weg te bepalen. Je kunt kiezen om met een kaart een route te bepalen echter is er niet van elk bos en iedere streek een "betrouwbare""kaart, er is een mogelijkheid om te kiezen voor een GPS wat natuurlijk heel nauwkeurig kan werken maar als nadeel heeft dat je van elk gebied een kaart dient te laden, en is is de mogelijkheid om met een kompas jezelf van A naar B te navigeren.

Onze deskundige medewerkers willen je graag helpen bij het maken van een keus die past bij je wensen.

Aantal
39,95 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 7318860185724
Groepcode: 23
Ean code: 7318860185724
Artikel code leverancier: 34952-1011
Gewicht 0,02 kg

Silva Ranger SL.

Het Silva Ranger SL kompas weegt slechts 24 gram en is voorzien van een spiegel. Voor de backpacker is hij dan ook ideaal aangezien het gewicht laag is, hij erg accuraat werkt en inclusief spiegel "die ook werkt in geval van nood" om te seinen is uitgevoerd.

het Ranger SL kompas is verder wel voor ervaren kompasgebruikers. Hij is voorzien van mm schalen en kan aan de uitrusting gemaakt worden "door middel van een veiligheidsspeld" waardoor handvrije naviatie mogelijk maakt.

 


Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews