Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten > Merken tenten > Tensile Hangmat tenten > Tensile Trillium Hammock - hangmat 3 persoons
Tensile Trillium Hammock - hangmat 3 persoons

Tensile Trillium Hammock - hangmat 3 persoons

 
(0 reviews)  

3 persoons hangmat die tussen bomen dient te worden gespannen.

Aantal
299,00 inclusief btw
  • Levertijd 3 werkdagen

Productinformatie

Product code 5060394820412
Groepcode: 6
Materiaal: 240D Schuine joint nylon-polyester composiet materiaal (groen) versterkt met +15meter veiligheidsgordel.
Levertijd: 2-5 dagen.
Garantie: 2 jaar.
Gewicht 7,00 kg

De Tensile Trillium hangmat kan op pneindig veel manieren worden gehangen. Stapel 1, 2 of 3 hammocks onder je tent om een multifloor outdoor woonmilieu te creëren.

Tensile Trillium hangmatten kunnen worden gebruikt om slaapruimte toe te voegen voor andere kampeerders, of gewoon om de ruimte van de boomtent uit te breiden voor extra spullen, schoenen, honden en natte spullen. Dit platform is de meest hardcore triple hangmat op de markt.

De Tensile Trillium is versterkt door meer dan 20 meter veiligheidsgordel en beveiligd door zware ratels en singels voor een ongekende stabiliteit, veiligheid, comfort en natuurlijk het meest opwindende uitzicht in het bos.

De Trillium kan ook worden gebruikt onder Stingray en Vista Tentsiles om kleding of dekens te houden tegen je rug om u te toasty warm in koud weer of als reserve Vista vloer te houden. Het heeft alle fittings om een ​​Vista-top tegemoet!


Klanten kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews