Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten

Tenten

Alle tenten 129 artikelen
1 persoons tenten 32 artikelen
2 persoons tenten 55 artikelen
3 persoons tenten 35 artikelen
4 persoons tenten 13 artikelen
Partytenten 9 artikelen
Strand tenten 9 artikelen
Pop-up tenten 3 artikelen
Tunneltenten 62 artikelen
Tipi Tenten 4 artikelen
Katoenen tenten 3 artikelen
Tent binnentent 5 artikelen
Tent grondzeil 134 artikelen
Tentharingen 70 artikelen
Tentluifels 20 artikelen
Tentstokken 37 artikelen
Scheerlijnen 46 artikelen
Tenttapijt 23 artikelen
Tenttassen 17 artikelen
Aanbiedingen 3 artikelen
Merken tenten 144 artikelen


Een tent kopen kan je het best bij een professionele kampeerwinkel als de Kampeermarkt. Wij bieden een enorm aanbod aan verschillende tenten, passend bij de kampeerwensen. In onze 15.000 m2 grote showroom van de Kampeermarkt in Eindhoven staan meer dan 100 tenten tentoon. Alles dat nodig is voor een goede kampeervakantie vindt je onder één dak. Wij zien je graag verschijnen! 

Lichtgewicht tent of andere soorten tenten

Bij de Kampeermarkt vindt je een ruim assortiment aan hoogwaardige tenten. Pop-up tenten welke gemakkelijk zijn in de opbouw en afbouw, voortenten gezinstenten en bijzettenten. Tenten van dit moment zijn bijvoorbeeld de opblaasbare tenten, tunneltenten en lichtgewicht tenten. Bij de Kampeermarkt vindt je deze tenten allemaal.

Op de tentenafdeling vindt je bij ons tenten in de volgende formaten:

Opzetten van een tent.

De tijd dat een tent opzetten voor velen een nachtmerrie was en kamperen een primitieve vakantie betekende, is al lang verleden tijd. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige tent met veel ruimte kies je voor de tunneltent. Heb je een lange rit voor de boeg en wil je dat de tent snel staat? Kies dan voor een opblaasbare tent. Tegenwoordig is de oppomptent niet meer weg te denken op campings. Het belangrijkste voordeel van deze tent is dat hij in een mum van tijd gebouwd is en bijkomend voordeel is dat hij alle stormen overleeft. Bijzettenten zijn uitermate geschikt om naast de caravan of naast een grotere tent op te zetten Wij hebben hierin de keuze uit diverse materialen zoals de polyester tent en de katoenen tent. Kom dan ook de vakantiesfeer opdoen in onze tenten-afdeling waar legio modellen jaarrond staan opgebouwd. Er is altijd een geschikte tent bijpassend bij jullie kampeerwensen aanwezig.

Tent kopen bij de Kampeermarkt

Naast het kopen van een tent kan je bij ons natuurlijk voor vele andere kampeerartikelen terecht. In ons assortiment vindt je maar liefst 70.000 kampeerartikelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Deze kampeerbenodigdheden en vele andere kan je zowel in onze showroom bekijken als online bestellen. Wanneer je kiest voor een online bestelling, bezorgen wij de bestelling binnen enkele dagen thuis. Heb je na het zien van onze webwinkel vragen over het kopen van een tent of overige vragen? Bel naar 040 25 133 92. Wij beantwoorden graag alle vragen. 

Tips bij het kopen van een tent

Bekijk voor je een tent besluit te kopen wat het doel is van de tent en waar de vakantie heen gaat. Wanneer je rondtrekkend gaat kamperen kan je het best kiezen voor een tent die snel is op te bouwen en wanneer je langere tijd op 1 punt gaat staan is de tijd die je nodig hebt om de tent te bouwen van minder groot belang.

Ook is het van belang het materiaal aan te passen op de reisbestemming. Om een voorbeeld te geven is het raadzaam om in een warm gebied een katoenen tent te hebben als je niet dagelijks door trekt .  Ga je naar een gebied waar het vaak regend raden wij nylon of polyester aan omdat dit snel drogend is en ook nat vervoerd kan worden. Let hierbij wel op de coating die op de tent zit en of naden zijn getaped.

De grootte van de tent is ook van belang. Hierbij raden wij aan een iets ruimere tent te nemen dan daadwerkelijk noodzakelijk. De bagage kan dan ook makkelijk in de tent worden geplaatst.

Kijk  verder goed hoeveel personen in de tent dienen te slapen. Slaapcompartimenten zijn krap gemeten en vaak is het raadzaam in plaats van een 2 persoons cabine een 3 persoons slaapruimte te hebben.

Als laatste is het van belang dat je goed kijkt welk type tent je kiest en wat de voordelen en nadelen van dit type tent zijn. Onze medewerkers in de winkel helpen je daar graag mee.