Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Tenten

Tenten voordelig online kopen.

Alle tenten 442 artikelen
1 persoons tenten 56 artikelen
2 persoons tenten 152 artikelen
3 persoons tenten 107 artikelen
4 persoons tenten 61 artikelen
5 persoons tenten 17 artikelen
Opblaasbare tenten 36 artikelen
Partytenten 15 artikelen
Strand-tenten 7 artikelen
Noodshelters 8 artikelen
Tipi Tenten 22 artikelen
Tent binnentent 10 artikelen
Tent grondzeil 185 artikelen
Tentharingen 67 artikelen
Tentluifels 27 artikelen
Tentstokken 43 artikelen
Scheerlijnen 48 artikelen
Tenttapijt 33 artikelen
Tenttassen 17 artikelen
Aanbiedingen 11 artikelen
Merken tenten 474 artikelen

€1 100,00
€649,95
-41%
€839,90
€779,95
-7%

Een tent kopen doet u het beste bij een professionele kampeerwinkel als de Kampeermarkt. Wij bieden u een enorm aanbod aan verschillende tenten, passend bij uw kampeerwensen. Kom naar de 15.000 m2 grote showroom van de Kampeermarkt in Eindhoven. Hier vindt u alles dat u nodig heeft voor een goede kampeervakantie onder één dak. Wij zien u graag verschijnen!

Een tent kopen? Ken de verschillende soorten tenten

Van gezinstenten en bijzettenten tot opblaasbare tenten, tunneltenten en nog veel meer, bij De Kampeermarkt vindt u het allemaal. De tijd dat een tent opzetten voor velen een nachtmerrie was en kamperen een primitieve vakantie betekende, is al lang verleden tijd. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige tent met veel ruimte kiest u voor de tunneltent. Heeft u een lange rit achter de rug en wilt u dat uw tent snel staat? Kies dan voor een opblaasbare tent. Tegenwoordig is de oppomptent niet meer weg te denken op campings. Het belangrijkste voordeel van deze tent is dat hij alle stormen overleeft. Ook bijzettenten zijn uitermate geschikt om naast de caravan of naast een grotere tent op te zetten. De keuze is enorm!

Kom langs of bestel eenvoudig online

Naast het kopen van een tent kunt u bij ons natuurlijk nog voor vele andere kampeerartikelen terecht. In ons assortiment vindt u maar liefst 70.000 kampeerartikelen. Deze kunt u zowel in onze showroom bekijken als online bestellen. Wanneer u kiest voor een online bestelling, bezorgen wij uw bestelling binnen enkele dagen thuis. Heeft u vragen over het kopen van een tent of overige vragen? Bel naar 040 25 133 92. Wij beantwoorden graag al uw vragen.