Home > Tenten

Tenten voordelig online kopen.

Aanbiedingen 23 artikelen
Aantal personen 471 artikelen
Merken 502 artikelen
Opblaasbare tenten 46 artikelen
Tent accessoires 412 artikelen
Partytenten 23 artikelen
Strand-tenten 14 artikelen
Noodshelters 9 artikelen


Een tent kopen doet u het beste bij een professionele kampeerwinkel als de Kampeermarkt. Wij bieden u een enorm aanbod aan verschillende tenten, passend bij uw kampeerwensen. Kom naar de 15.000 m2 grote showroom van de Kampeermarkt in Eindhoven. Hier vindt u alles dat u nodig heeft voor een goede kampeervakantie onder één dak. Wij zien u graag verschijnen!

Een tent kopen? Ken de verschillende soorten tenten

Van gezinstenten en bijzettenten tot opblaasbare tenten, tunneltenten en nog veel meer, bij De Kampeermarkt vindt u het allemaal. De tijd dat een tent opzetten voor velen een nachtmerrie was en kamperen een primitieve vakantie betekende, is al lang verleden tijd. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige tent met veel ruimte kiest u voor de tunneltent. Heeft u een lange rit achter de rug en wilt u dat uw tent snel staat? Kies dan voor een opblaasbare tent. Tegenwoordig is de oppomptent niet meer weg te denken op campings. Het belangrijkste voordeel van deze tent is dat hij alle stormen overleeft. Ook bijzettenten zijn uitermate geschikt om naast de caravan of naast een grotere tent op te zetten. De keuze is enorm!

Kom langs of bestel eenvoudig online

Naast het kopen van een tent kunt u bij ons natuurlijk nog voor vele andere kampeerartikelen terecht. In ons assortiment vindt u maar liefst 70.000 kampeerartikelen. Deze kunt u zowel in onze showroom bekijken als online bestellen. Wanneer u kiest voor een online bestelling, bezorgen wij uw bestelling binnen enkele dagen thuis. Heeft u vragen over het kopen van een tent of overige vragen? Bel naar 040 25 133 92. Wij beantwoorden graag al uw vragen.