Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Weblog

Weblog Items


Gerelateerde informatie

Welk materiaal kies je voor de tent
14-05-2019
Bij het uitzoeken van een tent is het van belang dat je een tent kiest waarvan het materiaal bij de reis past die jij maakt. Ga je weken op de camping staan kies je voor andere materialen als wanneer je rondtrekkend gaat kamperen. Hier vind je uitleg over de materialen die worden gebruikt.
3 persoons tenten online bestellen, hoe begin je
31-05-2018

Een trekkerstent of een tent waarin u kan staan? Wanneer u begint met het zoeken naar een tent is het raadzaam om eerst te bepalen welke punten voor u belangrijk zijn. Wilt u een tent een heel laag gewicht en klein pakformaat of juist lekker de ruimte zodat u ook bij slecht weer uzelf comfortabel kunt vermaken

2 persoons tenten voordelig online kopen.
31-05-2018

  Een 2 persoons lichtgewicht trekkerstent of een tent waarin je kan staan?

Wanneer je begint met het zoeken naar een tent is het raadzaam om eerst te bepalen welke punten belangrijk zijn. Ben je op zoek naar een tent met een laag gewicht? is de maat van de verpakking van belang?

1 persoons tenten online kopen
19-05-2018
Een lichtgewicht tent of trekkerstent mag niet ontbreken in de basisuitrusting van wandelaars, fietsers, bergbeklimmers en andere avonturiers die meerdaagse trips maken. Uw trekkerstent moet licht van gewicht en van betrouwbare topkwaliteit zijn.
Terra Nation maakt dagje strand veiliger.
03-05-2018

Een goede strandtent zoals bijv. een strandtent van Terra Nation geeft 98% bescherming tegen schadelijke zonnestralen vergelijkbaar met een UV factor 50. Daarnaast lig je in een strandtent uit de wind waardoor je ook als de wind opsteekt van de dag kunt blijven genieten.

Terra Nation heeft de meeste strandtenten uitgevoerd met een inginieus pop-up systeem 

Zondag 22 April 2018 Koopzondag bij de kampeermarkt.
22-04-2018

Aangezien we de laatste week een zomerse week hebben ervaren is het gevoel van buitenleven, fun-cooking en vakantie  in de harten van de mensen geslopen.

 

Hemelvaartdag 10 mei 2018 heeft de kampeermarkt extra opening.
22-04-2018

Hemelvaartdag 10 Mei 2018 is er ook een Nomad specialist aanwezig  in de winkel die u alles kan vertellen van de slaapzakken, matten, rugzakken, tenten en kleding van Nomad.

 

Hoe Vervang je een stokdeel van je tentstok.
21-07-2017
Wanneer uw stok breekt of splijt zijn er een aantal oplossingen wanneer u onderweg bent. Bij een Aluminium tentstok kunt u een noodreparatie doen met een reparatiehuls zoals die meestal meegeleverd. Wanneer de stok van glasfiber is kunt u hem voor nood spalken met een dunne haring en/of duck tape.
Pinksterweekend 2017 met extra kortingen op de tenten afdeling
02-06-2017
Rond het Pinksterweekend beginnen de kriebels weer te komen. De festivals zoals Pinkpop en de vakanties in eigen land of daarbuiten komen er al snel aan.
Het verhaal van MEPAL
09-04-2017

Rosti Mepal, vanzelfsprekend bijzonder

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Iedereen kent de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen.