Home > Weblog

Weblog Items


Gerelateerde informatie

Hoe Vervang je een stokdeel van je tentstok.
21-07-2017
Wanneer uw stok breekt of splijt zijn er een aantal oplossingen wanneer u onderweg bent. Bij een Aluminium tentstok kunt u een noodreparatie doen met een reparatiehuls zoals die meestal meegeleverd. Wanneer de stok van glasfiber is kunt u hem voor nood spalken met een dunne haring en/of duck tape.
Pinksterweekend met extra kortingen op de tenten afdeling
02-06-2017
Rond het Pinksterweekend beginnen de kriebels weer te komen. De festivals zoals Pinkpop en de vakanties in eigen land of daarbuiten komen er al snel aan.
Het verhaal van MEPAL
09-04-2017

Rosti Mepal, vanzelfsprekend bijzonder

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Iedereen kent de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen.

Het BBQ seizoen is begonnen!!!
09-04-2017
De zon schijnt en dus de hoogste tijd om weer te gaan barbecueën.
Gumbies Teenslippers
16-03-2017
Vanaf heden bij ons in de shop te koop, de trendy slippers van Gumbies. De kleurrijke Gumbies slipper staat wereldwijd bekend als de ‘1.000-miler’
Geen 230 volt aansluiting op de camping en toch stroom in overvloed. Op naar de zon!
10-12-2016
Met een tweede accu in de camper kunt U onbezorgd genieten van 12 volt stroom voor verlichting en waterpomp. TV kijken, koffiezetten of je haar föhnen kan via een omvormer die van accu spanning 230 volt wisselspanning maakt. Wanneer je met de camper rijdt zorgt de dynamo ervoor dat de tweede accu weer opgeladen wordt.
De Kerst barbecue.
06-12-2016
Kerstmis vieren we graag met familie en vrienden onder het genot van een uitmuntende maaltijd en een heerlijk drankje. Wat de laatste jaren erg in opkomst is met kerst is een heerlijk kerstdiner van de BBQ.
Najaar op de kledingafdeling.
06-12-2016
De dagen worden korter.. en buiten wordt het kouder, tijd om je weer lekker warm en comfortabel te kleden! De rekken hier zijn weer gevuld met warme vesten en truien.. ook die lekker warme donsjassen of die gemakkelijke 3in1 jassen zijn er weer in overvloed.. dus laat die winter maar komen!
Bijzondere wandelroutes in Europa Nr. 2 IJsland.
06-12-2016
1 van de mooiste wandelroutes van de wereld vinden we in IJsland. De Laugavegur route die u dwars door het landschap voert waar J.R.R. Tolkien werd geïnspireerd tot het maken van Lord of the Rings.
Bijzondere wandelroutes in Europa nr. 1 Albanië.
25-10-2016
Bijna iedereen weet dat er in Europa prachtige stukken zijn om op vakantie te gaan of een bijzondere wandelvakantie met de tent te maken. 1 daarvan is de Valbona vallei in Albanië.