Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Zo kunnen we u producten tonen die bij u passen, en deelt u eenvoudiger interesses via bijvoorbeeld Facebook. Heeft u dit liever niet? Dan kunt u hiernaast uw voorkeuren aanpassen.         
Home > Weblog > Info > Terra Nation maakt dagje strand veiliger.

Terra Nation maakt dagje strand veiliger.

03-05-2018

Een goede strandtent zoals bijv. een strandtent van Terra Nation geeft 98% bescherming tegen schadelijke zonnestralen vergelijkbaar met een UV factor 50. Daarnaast lig je in een strandtent uit de wind waardoor je ook als de wind opsteekt van de dag kunt blijven genieten.

De tijd dat een strandtent voor grote ergenis zorgde aangezien het opzetten een van de tent een eeuwigheid duurde is gelukkig al enige tijd voorbij. Terra Nation bijvoorbeeld heeft de meeste strandtenten uitgevoerd met een inginieus pop-up systeem waardoor de tent in enkele seconden staat. Hierdoor kan je optimaal genieten van een dag aan het water. Het genieten wordt versterkt door de 360 graden view in de tent die ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten van de omgeving zonder de tent te verlaten.

Ook is er bij enkele Terra Nation strandtenten gedacht aan het stallen van bagage in de tent terwijl je bij de tent weg bent. Zo zijn enkele modellen uitgevoerd met een verlengd doek waar je op kunt liggen, dat ook bruikbaar is om de tent mee af te sluiten. Een extra gevoel van veiligheid voor de spullen wordt hiermee eenvoudig gecreëerd.

Terra nation heeft enkele top modellen strandtenten in het segment waaronder een 2 persoons strandtent Hare Kohu +, een 2 tot 3 persoons uitvoering Reka Kohu +, en een 4 persoons strandtent, de Kau kohu +. Verder heeft Terra Nation een zonnedak in het gamma die ook zorgt voor optimale bescherming tegen de zon echter open wanden heeft. Dit model is erg prettig op bijv. de camping om de kinderen onder te laten spelen.

Terra Nation maakt dagje strand veiliger.